PSRM

22 mai 2018

Ion Ceban a desfășurat dezbateri publice fără Andrei Năstase

Candiatul Partidului Socialiștilor din RM la funcția de primar general al Chișinăului, Ion Ceban, a desfășurat în ziua de 22 mai, dezbateri publice în centrul capitalei, în fața Arcului de Triumf. Candidatul Partidului ”Platforma DA”, Andrei Năstase nu s-a prezentat la dezbateri, astfel, Ion Ceban a răspuns la întrebările locuitorilor Chișinăului.

”Am discutat despre lupta împotriva corupției.  Eu, personal, și PSRM am inițiat mai multe proiecte în acest sens și vom asigura trecerea totală la achiziții publice electronice, tichete electronice la transportul public, ghișeul unic, transmiterea tuturor ședințelor on-line în timp real, publicarea rapoartelor, vom efectua un amplu audit al tuturor subdiviziunilor municipale, vor fi angajați doar profesioniști și multe altele”, a scris Ion Ceban pe rețelele de socializare.

El a menționat că,  ”echipa sa are mii de demersuri privind deconspirarea schemelor de corupție din Primărie. Însă, în acești trei ani, am văzut zero propuneri, acțiuni și inițiative pentru Chișinău de la Platforma DA și Andrei Năstase. Ei se avîntă în acuzații, însă nu pot aduce exemple concrete, nu au nici o probă care să demonstreze lucrurile pe care ni le incriminează”.

Ion Ceban a evidențiat faptul că, ”Andrei Năstase s-a unit cu toate partidele corupte, care au distrus țara și Chișinăul, doar pentru a ajunge primar. Doar pentru o trambulină spre Parlament în toamnă. Eu, însă, am renunțat la mandatul de deputat și m-am dedicat activității în și pentru Chișinău.”

Candidatul PSRM a reitarat că, el este gata să vină la Jurnal TV (postul de televiziune afiliat lui Năstase) sau în altă parte ca să dezbatem problemele din municipiul Chișinău.  Însă, Andrei Năstase a anunțat că va veni la dezbaterile oficiale, dar a refuzat prezența la RTR și Adevărul.ro, din informația de pînă acum.

”Mîine, începînd cu ora 12.00 sau cînd îi convine, îl aștept să vorbim despre construcțiile ilegale din Chișinău și despre soluțiile care pot combate acest fenomen”, a spus Ion Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă