PSRM

26 mai 2022

Locuitorii raionului Briceni se pronunță în apărarea lui Igor Dodon

Locuitorii satelor din raionul Briceni s-au pronunțat în apărarea ex-președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Astfel, locuitorii comunei Bălcăuți și-au exprimat indignarea în legătură cu faptul că guvernul actual s-a dovedit a fi incapabil să rezolve problemele țării și ale cetățenilor din cauza incompetenței sale, de aceea se ocupă de represiuni împotriva opoziției.

Locuitorii din Cotiujeni consideră că Igor Dodon a fost reținut ilegal, iar autoritățile ar trebui să rezolve problemele țării împreună cu opoziția, la masa de negocieri, pentru a scoate țara din criză.

Cetățenii comunei Mărcăuți declară absurde și nejustificate acuzațiile înaintate împotriva fostului președinte.

„Cum poate fi acuzat de trădare de Patrie un patriot și un statalist al Republicii Moldova? Constatăm cu regret că instituțiile de drept ale statului sunt capturate și se află sub controlul PAS și al Maiei Sandu”, notează sătenii în declarația lor.

Locuitorii comunei Medveja consideră că isteria provocată astăzi în jurul fostului președinte al Republicii Moldova nu este altceva decât teama că oamenii se vor ridica să protesteze împotriva genocidului comis de regim împotriva propriilor cetățeni.

Igor Dodon a criticat regimul în mod argumentat, provocând prin aceasta represiuni împotriva sa, consideră locuitorii orașului Briceni. Aceștia cer eliberarea imediată a ex-președintelui țării.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă