PSRM

26 mai 2022

Jos mâinile de pe opoziție! Consilierii socialiști s-au declarat în apărarea lui Igor Dodon

Consilierii fracțiunilor PSRM din consiliile raionale și locale din Republica Moldova au făcut declarații în sprijinul lui Igor Dodon, ex-președinte al Republicii Moldova, președinte de Onoare al PSRM.

În special, consilierii Consiliului orășenesc Rezina și-au exprimat indignarea în legătură cu fărădelegile comise de guvernarea PAS, care fabrică dosare penale la comandă.

„Vedem că toate promisiunile electorale ale PAS s-au dovedit a fi o minciună. Guvernarea actuală nu dorește să investigheze furtul miliardului, dar inițiază urmăriri penale împotriva oponenților săi politici.

Guvernarea a transformat procuratura și instanțele judecătorești în organe represive, care au funcția de a distruge opoziția și de a semăna frică în societate”, afirmă aleșii poporului.

„În loc să prevină creșterea prețurilor și a tarifelor, să stopeze inflația galopantă, care îi face pe oameni săraci, guvernarea luptă cu opoziția”, menționează consilierii raionali din raionul Briceni.

Consilierii i-au cerut guvernării să-l elibereze pe Igor Dodon și să se ocupe de soluționarea problemelor din țară și nu de lupta cu oponenții.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă