PSRM

20 octombrie 2023

Eduard Smirnov: ați jucat un spectacol bine regizat, aducându-vă laude reciproce

În cadrul examinării moțiunii de cenzură împotriva guvernului Recean, deputatul BCS, Eduard Smirnov, a atras atenția asupra „spectacolului” bazat pe fabula lui Krîlov, care a fost jucat de deputații PAS în legislativ. ”V-ați adus laude reciproce la fel ca și în celebra fabula a lui Krylov ”Cocoșul și Cucul”. Ați fost atât de exaltați încât nu doar ați bătut din palme, dar și din picioare.

Deputatul s-a adresat reprezentanților PAS: „Chiar nu vedeți, nu înțelegeți că țara se distruge, că în doi ani numărul șomerilor aproape s-a dublat, numărul persoanelor care trăiesc sub pragul sărăciei a crescut? Exodul populației a ajuns la 100 de mii de cetățeni pe an. Diaspora pe care o tot invitați, nicidecum nu se întoarce. Oamenii pur și simplu supraviețuiesc.

Dar, pe de altă parte, salariile miniștrilor și oficialilor guvernamentali se dublează, se creează structuri care nu au nicio legătură cu dezvoltarea economică, pentru care se cheltuiesc milioane de dolari din buget.
Împrumuturile nu sunt folosite pentru dezvoltarea țării, ci pentru consum, pentru asigurarea persoanelor apropiate cu bani de buzunar, pentru consultanții străini. Deocamdată, doar membrii Partidului PAS, experții selectați și reprezentanții structurilor europene se simt bine în țara noastră”, a conchis Eduard Smirnov.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă