PSRM

14 octombrie 2019

În scuarul Teatrului de Operă și Balet a avut loc o sărbătoare grandioasă cu ocazia Zilei Orașului

Astăzi, 14 octombrie, candidatul la funcția de primar general al Chișinăului, Ion Ceban a invitat locuitorii și oaspeții capitalei la grandioasa sărbătoare organizată cu ocazia Zilei Orașului, care s-a desfășurat în scuarul Teatrului de Operă și Balet “Maria Bieșu”.

Pe scenă au evoluat: “Sunstroke Project”, “Brio Sonores”, “Gîndul mîței”, formația “Noroc”, Valentin și Amelia Uzun. Cei mai mici invitați au fost distrați de animatori, iar doritorii au fost pictați pe față. Tot acolo, au avut loc competiții de șah și dame cu participarea directorului executiv al FIDE, mare maestru la șah, Viorel Bologan și campionul mondial la joc de dame, Ion Dosca.

“Chișinăul suntem noi, locuitorii acestui minunat oraș! Vă felicit cu ocazia Hramului Chișinăului!”, a scris pe pagina sa de pe rețelele de socializare, Ion Ceban. În această zi, el a continuat campania sa – campanie pentru un Chișinău mai frumos, amenajat și curat.

“Îmi doresc ca locuitorii capitalei să aibă parte de condiții mult mai bune pentru un trai decent, aici, acasă”, a menționat Ion Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă