PSRM

06 iulie 2021

Igor Dodon: Astfel de întreprinderi strategice precum ”Calea Ferată a Moldovei”, ”Moldtelecom” trebuie să rămână în proprietatea statului

Președintele PSRM Igor Dodon a avut o întrevedere cu angajații operatorului național de telecomunicații, cea mai mare companie de telecomunicații din Republica Moldova – S.A. „Moldtelecom”.

Igor Dodon a menționat că această întreprindere strategică de stat, în pofida tuturor tentativelor, a rămas în proprietatea statului, este gestionată eficient, face față provocărilor actuale și rămâne a fi competitivă în aceasta luptă deloc simplă din domeniul telecomunicațiilor.
El a subliniat că susținerea și dezvoltarea mediului de afaceri este una din prioritățile Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

”Mereu am venit cu soluții și inițiative legislative în acest sens și vom continua să susținem întreprinzătorii și să le creăm condiții avantajoase de activitate”, a accentuat liderul PSRM.

Igor Dodon a îndemnat angajații “Moldtelecom” să sprijine Blocul Comuniștilor și Socialiștilor în cadrul alegerilor din 11 iulie pentru a asigura dezvoltarea economiei țării noastre.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă