PSRM

15 septembrie 2019

Igor Dodon: Viitorul are legătură cu echipa PSRM

Cu un mesaj de salut s-a adresat Președintele Republicii Moldova, liderul informal al Partidului Socialiștilor, Igor Dodon. El a menționat că oamenii din țară doresc schimbări la nivel local. Doresc gospodari adevărați în fiecare sat, oameni care sunt adevărați profesioniști, patrioți ai Republicii Moldova. Oamenii așteaptă drumuri bune, apă, canalizare, școli, grădinițe, servicii medicale accesibile. Și toate aceste așteptări sunt îndreptate în primul rînd către echipa Partidului Socialiștilor – cea mai puternică echipă pro-prezidențială.

Igor Dodon le-a urat membrilor PSRM succese și înțelegerea responsabilității înalte pe care și-au asumat-o – responsabilitatea de a fi membru al acestei mari echipe.

„Privesc cu mîndrie în sală și îmi amintesc cum în urmă cu 8 ani, o mînă de oameni au relansat acest nou proiect politic – Partidul Socialiștilor. Am început cu 2-3 deputați și cîteva sute de oameni. Astăzi prezentăm peste 12 mii de candidați la alegerile locale. Oamenii doresc să fie membri ai PSRM pentru că înțeleg că viitorul are legătură anume cu această echipă”, a spus șeful statului.

El a amintit că, timp de 8 ani, Partidul Socialiștilor a obținut o victorie după alta. În 2014, PSRM a cîștigat alegerile parlamentare, obținînd 25 de mandate și formînd cea mai mare fracțiune.

În 2015, cu susținerea Partidului Socialiștilor, Irina Vlah a obținut victorie în alegerile pentru Bașcanul Găgăuziei, iar în 2016, candidatul PSRM a cîștigat alegerile prezidențiale. Și 2019 este anul victoriilor.

„Acestea nu sunt doar date foarte importante, ci 660 de ani de statalitate, 75 de ani de la eliberarea Moldovei de sub ocupația fascistă. Acesta este și anul eliberării Moldovei de regim și, sunt convins, acesta este anul victoriei noastre. Împreună, avem obligația să învingem și sunt sigur că victoria va fi a noastră!”, a spus Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă