PSRM

27 martie 2017

Igor Dodon a adresat un mesaj participanţilor la şedinţa AIP CSI

Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, a ţinut un discurs de la tribuna Adunării Interparlamentare a CSI, întrunită într-o şedinţă solemnă astăzi, la Sankt Petersburg.

Zinaida Greceanîi a dat citire Mesajului de felicitare din partea Preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, adresat participanţilor la şedinţă.

În contiunuare vă prezentăm textul mesajului.

„Din numele poporului Republicii Moldova, adresez salutări participanţilor la şedinţa jubiliară a Adunării Interparlamentare a statelor-membre ale Comunităţii Statelor Independente.

CSI a avut rolul decisiv în păstrarea relaţiilor dintre republicile fostei Uniuni Sovietice şi reluarea proceselor integraţioniste în spaţiul post-sovietic. Adunarea Interparlamentară a Comunităţii a devenit acea platformă care a însemnat pentru parlamentarii din ţările CSI posibilitatea de a se întruni, de a face schimb de experienţă, de a căuta împreună soluţii pentru problemele stringente.

Noi acordăm o mare importanță participării țării noastre în CSI şi sînt convins că Moldova va continua cooperarea active cu organismele sale interstatale.

Le doresc participanţilor la şedinţa jubiliară a Adunării Interparlamentare a Comunităţii Statelor Independente  succese și activitate reuşită”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă