PSRM

09 februarie 2018

Greceanîi: Ca să întoarcem miliardul, trebuie să schimbăm guvernarea

Guvernarea actuală nu va fi în stare să găsească şi să întoarcă banii statului, furaţi din sistemul bancar. Convingerea fermă în acest sens a fost exprimată de către Preşedintele Partidului Socialiştilor, Zinaida Greceanîi în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune NTV-Moldova la 8 februarie 2018. Ea a menţionat că aceştia de la guvernare nu pot să găsească nici în propriile buzunare nimic, relatează aif.md.

„Pentru a întoarce miliardul avem nevoie de o guvernare nouă care să iniţieze o nouă investigaţie, deoarece sunt sigură – dovezi sunt și partenerii externi știu acest lucru. Fac apel către acei parteneri externi care vor să ne ajute Republica Moldova şi cetaţenii ei cu adevărat, fără a cere ceva în schimb”, a spus Zinaida Greceanîi.

Preşedintele PSRM a reamintit şi despre acţiunile ,,democratice” ale Preşedintelui Parlamentului, Adrian Candu în cadrul şedinţei plenare a organului legislativ, din 8 februarie.

Astfel, fracţiunea Partidului Socialiştilor a cerut audierea Procurorului General şi a conducerii CNA să se expună ce acţiuni înterprind pentru a întoarce miliardul furat din sistemul financiar-bancar, însă preşedintele parlamentului a refuzat să includă acest subiect pe ordinea de zi, motivînd prin aceea că altă fracţiune parlamentară a înaintat acest subiect şi majoritatea deputaţilor au votat contra

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă