PSRM

17 octombrie 2019

Oamenii de cultură și artă din Republica Moldova și-au exprimat susținerea pentru Ion Ceban

Oamenii de cultură și artă din Republica Moldova consideră că pentru dezvoltarea Chișinăului este nevoie de un manager bun, care potrivit acestora este candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar, Ion Ceban.

Directorul Colegiului Național de Coregrafie, Artist al Poporului Republicii Moldova, Iurie Gorșcov, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă de la agenția INFOTAG, că inteligența creativă pledează pentru prosperitatea capitalei și a artei.

„Pentru aceasta avem nevoie de condiții și propuneri bune, asemenea celor care au parvenit din partea PSRM, dar, din moment ce candidații săi nu au condus administrația locală, au fost lipsiți de competențele și capacitățile necesare pentru a realiza acele obiective”, consideră el.

Potrivit producătorului formației “Millenium”, Vlad Gorgos, „Ion Ceban este un candidat demn, capabil să transforme ideile pentru amenajarea orașului în realitate”.

„Guvernările care s-au perindat nu au contribuit la dezvoltarea culturii și artei Moldovei. Fostul primar Dorin Chirtoacă a luat spațiile și terenurile de la artiști, semnînd decizii pentru construcții ilegale. Ne-am săturat de separarea pe criteriu de culoare și partid, avem nevoie de un manager capabil să creeze un Chișinău prosper și condiții favorabile pentru locuitorii săi. El trebuie să lucreze pentru oameni, iar Ceban cunoaște problemele orașului și soluțiile acestora”, a menționat Gorgos.

Oamenii de cultură și artă consideră că Republica Moldova, la fel ca și Chișinăul se confruntă cu problema de a nu face alegerea greșită, de a nu vota un candidat care dorește doar să se îmbogățească ilicit.

„Trebuie să facem alegerea corectă în favoarea unui candidat demn și profesionist pentru conducerea orașului”, au spus ei.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă