PSRM

05 iulie 2019

Ceban către cei din Partidul Șor: Obrăznicia dumneavoastră nu are limite, dar nimeni nu va fi cruțat

Mai devreme sau mai tîrziu, toți cei responsabili pentru „furtul secolului” vor fi aduși în fața justiției, potrivit legii. Acest lucru a fost declarat în cadrul ședinței parlamentului de către vicepreședintele, deputatul PSRM, Ion Ceban, drept replică reprezentanților Partidului Șor, care au încercat să direcționeze “săgețile” dinspre șeful lor de partid spre socialiști. Ceban le-a solicitat să înceteze să mai mintă.

“Obrăznicia dumneavoastră nu are limite. Aveți grijă ce spuneți. Ajunge să mințiți și să promovați această minciună la holding-urile dvs. – unul și al doilea”, a menționat Ceban.

De asemenea, socialistul a subliniat că în raportul Kroll-2 este precizat faptul că suma reală a banilor furați este mult mai mare decît se presupunea inițial. Ceban a adăugat că aceste fonduri, ca rezultat nu au ajuns la pensionari, la mamele cu copii, la tineri. Și fără acești bani au rămas și instituțiile de învățămînt și spitalele.

“Și dacă nu Harunjen, atunci următorul procuror trebuie să vină aici și să ridice imunitatea celor care într-adevăr sunt vizați în acest proces. Și mai devreme sau mai tîrziu, fie cu acest procuror, fie cu altul, acest lucru se va întîmpla”, a adăugat el.
Este de remarcat faptul că în raportul Kroll-2 publicat ieri, care reflectă adevărul despre „furtul secolului”, figurează aproape jumătate din fracțiunea Șor: Ilan Șor, precum și deputații Marina Tauber și Reghina Apostolova. În această privință, la ședința de astăzi a parlamentului, deputatul blocului ACUM, Maria Ciobanu, a cerut ca astăzi, procurorul general să vină în parlament pentru a ridica imunitatea de deputat persoanelor enumerate mai sus.

Este demn de remarcat faptul că, în pofida faptelor elocvente, cei din Partidul Șor neagă categoric acuzațiile lansate la adresa lor și chiar au cerut să fie incluși în comisia pentru investigarea „furtului secolului”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă