PSRM

28 mai 2017

Zinaida Greceanîi a făcut rezumatul Zilelor de informare a cetățenilor

Pe data de 27 și 28 mai, Partidul Socialiștilor a organizat Zilele de informare a populației. Toți membrii partidului, indiferent de statut ies să se întîlnească în aceste zile cu locuitorii orașelor și satelor.

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi le-a mulțumit activiștilor PSRM și “Gărzii Tinere” pentru că au participat la această cauză importantă.

“Le mulțumesc tuturor activiștilor Partidului Socialiștilor pentru că au participat la o astfel de cauză nobilă și importantă. Sunt sigură că împreună vom putea realiza multe, în așa fel ca țara noastră, oamenii noștri, noi toți – cetățenii Moldovei să trăim mai bine”.

Zinaida Grecianîi a menționat că “PSRM este partidul care este mereu alături de popor, alături de oamenii simpli. Discutând cu cetățenii țării noastre, noi nu doar povestim despre ceea ce se întâmplă în țară și în lume, dar aflăm și cum trăiesc cetățenii noștri, ce probleme întâmpină.

Înțelegând cum trăiesc oamenii noștri, noi le apărăm interesele în Parlament, în consilii locale, în locuri internaționale și publice. De la sfârșitul anului trecut, liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon apără interesele întregului popor moldovenesc de la tribuna Președintelui RM”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă