PSRM

10 februarie 2019

Zinaida Greceanîi a avut întrevederi cu locuitorii din satele Trebisăuți, raionul Briceni și Corestăuți și Hădărăuți din raionul Ocnița.

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi a avut astăzi, 10 februarie, întrevederi cu locuitorii din satele Trebisăuți, raionul Briceni și Corestăuți și Hădărăuți din raionul Ocnița.

“Cunosc multe persoane dintre cele care au fost prezente la întrevederi, pentru că o mare parte a vieții mele am petrecut-o în raionul Briceni, am crescut acolo și nu pentru prima dată merg în aceste localități. Din acest motiv deseori vorbim cu oamenii chiar în stradă, iar ei sunt foarte sinceri și receptivi.

Am discutat cu ei despre programul meu electoral, al candidatului la funcția de deputat în circumscripția uninominală Nr.1. Am explicat că, Partidul Socialiștilor, nu numai că are un program complex de dezvoltarea pentru țară și pentru fiecare localitate în parte, ci și o echipă profesionistă, care poate realiza acest program. De asemenea, am vorbit despre faptul că, fracțiunea PSRM în Parlament, deja a elaborat și a pregătit pentru aprobare un pachet cu mai multe inițiative social-economice, menite să îmbunătățească viața cetățenilor.

Sunt sigură, împreună vom reuși să facem ordine în țara noastră!” a scris Zinaida Greceanîi, pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă