PSRM

10 decembrie 2018

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu locuitorii satelor Trebisăuți și Halahora de Sus.

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi a avut duminică, 10 decembrie o întrevedere cu locuitorii satelor Trebisăuți și Halahora de Sus din raionul Briceni.

«Duminică am fost în vizită în satul Trebisăuți din raionul Briceni, unde am avut o întrevedere cu locuitorii, de asemenea am vizitat satul Halahora de Sus la invitația colectivului de angajați ai grădiniței.

Cunosc personal, cît de grea este situația astăzi în satele moldovenești – merg des prin raioane, prin diferite localități și văd cu proprii ochi situația deplorabilă care a fost și este creată de așa numitele “reforme” ale guvernării actuale, din ultimii nouă ani. Oriunde încerc să vorbesc cu oamenii, să înțeleg ce se întîmplă în aceste localități. Toate aceste informații servesc  pentru a analiza și a crea un program complex al Partidului Socialiștilor.

PSRM este singurul partid din țara noastră, care pe parcursul a mai multor ani, a făcut în mod constant totul pentru a proteja interesele cetățenilor de rînd ai republicii, ale fiecărei localități și ale statului în ansamblu»,- a scris Zinaida Greceanîi pe rețelele de socializare.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă