PSRM

27 mai 2021

Zinaida Greceanîi s-a întâlnit cu locuitorii raionului Edineț

Astăzi, în cadrul întrevederilor cu alegătorii, Zinaida Greceanîi s-a întâlnit cu locuitorii din Zăbriceni, Terebna, Cuconești, Bădragii Noi și Bădragii Vechi, raionul Edineț.

Zinaida Greceanîi a discuta cu oamenii situația din țara noastră și din fiecare localitate în parte. Ea a remarcat că anume socialiștii îi ajută pe oameni, nu prin vorbe, ci prin fapte concrete. Acest lucru este demonstrat de activitățile fracțiunii PSRM din Parlament, la inițiativa căreia au fost adoptate zeci de legi sociale și economice care îmbunătățesc viața cetățenilor. Despre aceasta dovedesc și faptele socialiștilor la nivel local.

Astfel, în acest an, satului Zăbriceni i-au fost alocate fonduri pentru implementarea unui proiect de aprovizionare cu apă potabilă, va fi renovată cantina din gimnaziul unde învață copii din localitate.

În satul Terebna s-au alocat fonduri pentru reparația Casei de Cultură, Punctului Medical, pentru reparația și construcția drumului, precum și pentru amenajarea teritoriului.

În satul Cuconești a fost amenajat stadionul, anul acesta vor începe lucrările de construcție a unui sistem de aprovizionare cu apă și canalizare, vor fi reparate drumurile, amenajată zona parcului și renovat gimnaziul.

În satul Bădragii Vechi va fi reparat gimnaziul din sat și acoperișul Casei de Cultură.

Îar în satul Badragii Noi va fi amenajat teritoriul din apropierea Bisericii, iar cantina din gimnaziu va fi renovată.

În cadrul întrevederilor a fost remarcat că mai sunt multe de făcut, atât la nivel central, cât și local. Oamenii vor să trăiască într-o țară puternică, unde pot obține un loc de muncă, unde vor avea posibilitatea să își întrețină familiile și unde vor rămîne să locuiască copiii lor.

Zinaida Greceanîi a îndemnat oamenii să susțină Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, pentru că aceasta este unica echipă care va putea asigura dezvoltarea țării și o viață decentă pentru cetățeni.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă