PSRM

17 iulie 2019

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Ungaria

Pentru prima dată interesele și aspirațiile locuitorilor Moldovei, a partenerilor externi, cum este Uniunea Europeană, Federația Rusă și Statele Unite ale Americii, s-au întîlnit și au dus la formarea majorității parlamentare și instituirea Guvernului, a spus președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi la întrevederea cu Sándor SZABÓ, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Ungaria în Republica Moldova.

Președintele Parlamentului a subliniat că actuala majoritate parlamentară este conștientă de înalta responsabilitate pe care o are în fața oamenilor. Ea a subliniat determinarea autorităților de a reuși promovarea schimbărilor pe care le așteaptă locuitorii țării. Potrivit Zinaidei Greceanîi, sunt multe lucruri de realizat în următoarea perioadă, dar prin comunicare și colaborare eficientă între Parlament, Guvern și Președinție rezultatele nu se vor lăsa așteptate.

La rîndul său, Ambasadorul Ungariei a apreciat ritmul de lucru și dinamica schimbărilor din Republica Moldova după instituirea majorității parlamentare. El a transmis un mesaj de felicitare pentru președintele Parlamentului Republicii Moldova din partea omologului ungur și invitația de a efectua o vizită oficială la Budapesta.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă