PSRM

02 octombrie 2019

Zinaida Greceanîi a prezentat candidații PSRM în Anenii Noi

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, împreună cu deputații Vlad Batrîncea și Bogdan Țîrdea au desfășurat astăzi o întrevedere cu locuitorii orașului Anenii Noi.

Zinaida Greceanîi a răspuns la numeroasele întrebări cu privire la comercializarea produselor agricole, restabilirea pe deplin a pieței ruse pentru producătorii moldoveni, tarifele majorate, deficitul de profesori tineri din raion și reîntoarcerea programelor de informare rusești.

De asemenea, președintele Partidului Socialiștilor a prezentat alegătorilor candidatul PSRM pentru funcția de primar al orașului Anenii Noi, Alexandr Mațarin, și echipa sa de candidați la funcția de primari ai satelor și consilieri locali din raionul Anenii Noi.

Zinaida Greceanîi a menționat că toți candidații Partidului Socialiștilor au programe de dezvoltare pentru localitățile pe care le reprezintă, iar în spatele fiecăruia se află o echipă întreagă a Partidului Socialiștilor, care va susține și va ajuta în toate.

“Împreună suntem Moldova, împreună vom face schimbarea spre bine!”, a subliniat președintele Partidului Socialiștilor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă