PSRM

03 septembrie 2019

Zinaida Greceanîi a felicitat militarii și veteranii cu prilejul aniversării a 28-a de la crearea Armatei Naționale a Republicii Moldova

Președintele Parlamentului RM, președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi a adresat astăzi sincere felicitări domnului ministru Pavel Voicu, generalilor, ofițerilor, sergenților și soldaților, veteranilor și militarilor în rezervă cu prilejul aniversării a 28-a de la crearea Armatei Naționale a Republicii Moldova și le-a dorit sănătate, credință și realizări în nobila misiune de apărare a Republicii Moldova, iar familiilor acestora – pace și prosperitate.

„Timp de 28 de ani, Armata Națională, împreună cu poporul și statul Republica Moldova, a trecut prin multe transformări care au însoțit evoluțiile, uneori dificile, din anii de independență a țării noastre. Totodată, mereu ați rămas un exemplu de patriotism, curaj și devotament față de jurămîntul depus.

Procesul de reformare și perfecționare a Armatei Naționale continuă, dar putem spune cu încredere că suntem mîndri de militarii noștri, adevărați ambasadori ai țării în cadrul exercițiilor și misiunilor cu mandat internațional. Prestația strălucită în misiunile internaționale de menținere a păcii, precum și în misiuni legate de eliminarea calamităților naturale în țară, probează înaltul simț al datoriei și profesionalismul DVS.

3 septembrie este ziua recunoștinței poporului Republicii Moldova pentru toți militarii care au servit și slujesc cu devotament și abnegație Patria, apărînd liniștea, pacea, suveranitatea și neutralitatea țării”, a scris Zinaida Greceanîi în mesajul său de felicitare.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă