PSRM

02 decembrie 2020

Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare conducerii și membrilor partidului “Edinaia Rossia” cu ocazia celei de-a 19-a aniversare

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj de felicitare președintelui partidului politic “Edinaia Rossia” Dmitri Medvedev, conducerii și membrilor partidului cu ocazia celei de-a 19-a aniversare de la fondare.

Zinaida Greceanîi a menționat în mesajul de felicitare că partidul “Edinaia Rossia” este, de drept și prin merit, principala forță politică din societatea rusă. Potrivit rezultatelor alegerilor din 2016, “Edinaia Rossia” deține majoritatea constituțională în Duma de Stat a Federației Ruse.

Partidul “Edinaia Rossia” este un pilon solid al cursului politic, urmărit de Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

„Partidul Socialiștilor din Republica Moldova apreciază înalt relațiile strînse ale parteneriatului interpartinic, interparlamentar și interregional cu partidul “Edinaia Rossia”.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova acordă o atenție deosebită parteneriatului strategic al țării noastre cu Federația Rusă. Vom continua să facem tot posibilul pentru a ne asigura că relațiile de bună prietenie dintre țările noastre se dezvoltă în toate direcțiile”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

Președintele PSRM a exprimat convingerea sinceră că, grație eforturilor comune, relația dintre Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și partidul politic “Edinaia Rossia” va fi mai puternică și consolidată la toate nivelurile.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă