PSRM

19 octombrie 2020

Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare juriștilor cu ocazia sărbătorii profesionale

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare juriștilor cu ocazia sărbătorii profesionale:

“Anual, la 19 octombrie în Republica Moldova este marcată Ziua Juristului. Această sărbătoare profesională a fost instituită în semn de recunoaștere a aportului juriştilor la edificarea statului de drept prin exercitarea justiției şi apărarea demnităţii umane, drepturilor şi libertăților cetățenilor. Felicit pe toți cei pentru care aceste valori reprezintă crezul profesional și norma morală.

Stimați juriști, cu fiecare hotărâre justă, opinie imparțială contribuiți la consolidarea legalității în țara noastră, la armonizarea legislației naționale cu standardele internaționale, la fortificarea încrederii cetățenilor față de sistemul de drept din Moldova. Vă doresc să urmați această cale cu perseverență, dedicație și respect pentru oameni, iar eforturile noastre comune să se soldeze cu edificarea unui sistem de justiție independent, performant și credibil.

Aș dori să remarc munca veteranilor din sistem, care și-au dedicat viața slujirii Legii și au transmis experiența și spiritul nobil al profesiei noii generații de juriști. Le mulțumesc pentru faptul că mulți dintre ei și astăzi călăuzesc studenții sau angajații mai tineri cum să profeseze meseria cu integritate și profesionalism.

Reiterez felicitările mele tuturor foștilor, actualilor și viitorilor juriști din Republica Moldova și le doresc sănătate, ascensiune în carieră, stabilitate și bunăstare. Avem o singură patrie și dragostea pentru ea este legea noastră supremă”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă