PSRM

27 august 2019

Zinaida Greceanîi a felicitat cetățenii țării cu ocazia Zilei Independenței

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, spicherul parlamentului, Zinaida Greceanîi, a felicitat compatrioții cu ocazia Zilei Independenței și le-a dorit să fie mîndri și demni de Republica Moldova, care anul acesta marchează 660 de ani.

„În această zi de sărbătoare vreau să mulțumesc tuturor celor care au apărat și au consolidat statul nostru de-a lungul anilor, celor care au învățat, tratat, protejat și ajutat părinții și copiii noștri, în pofida tuturor greutăților. Doar grație credinței și rezistenței oamenilor care își desfășoară în fiecare zi cu onestitate meseria, astăzi sărbătorim a 28-a aniversare a independenței țării noastre.

Sunt convinsă că și în viitor vom putea răspunde tuturor provocărilor și vom depăși toate dificultățile. Este important pentru noi să fim uniți și să înțelegem că avem o istorie comună și un viitor pe care, prin efort conjugat, îl putem face frumos! Și sper că împreună vom oferi cetățenilor, copiilor și nepoților noștri o viață decentă și sigură acasă, în țara noastră!”, a scris Zinaida Greceanîi în mesajul său de felicitare.

Felicitări cu ocazia Zilei Independenței!

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă