PSRM

09 decembrie 2018

Zinaida Greceanîi a avut o vizită de lucru în raionul Ocnița

La 9 decembrie, Zinaida Greceanîi, președintele Partidului Socialiștilor, a efectuat o vizită de lucru în satele din raionul Ocnița. Zinaida Greceanîi a vizitat satele Hădărăuți și Corestăuți și a avut o întrevedere cu locuitorii acestora.«Am vorbit deschis despre problemele apăsătoare. Despre salariile și pensiile care sunt insuficiente pentru un trai decent, despre locurile de muncă din satele natale, despre prețurile ridicate pentru cele necesare. Evident, oamenii au obosit deja să aștepte schimbarea. Cu toate acestea, ei cred că o schimbare de guvern ar putea duce la restabilirea ordinii în țară, la  îmbunătățirea vieții cetățenilor de rînd.»- a scris președintele PSRM pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.Zinaida Greceanîi a subliniat, că Partidul Socialiștilor, în prezent  se ocupă de dezvoltarea unui program complex pentru restabilirea și dezvoltarea economiei, dezvoltarea regională și îmbunătățirea vieții oamenilor. Acest program se va baza pe cele 10 obiective prioritare ale Partidului Socialiștilor, care au fost susținute de participanții la mitingul de protest din Chișinău, pe 18 noiembrie. Obiectivele Partidului Socialiștilor reprezintă aspirațiile poporului moldovenesc, acestea fiind dezvoltate ca urmare a numeroaselor întîlniri cu cetățenii, bazate pe sute și mii de apeluri către PSRM.

Printre aceste priorități se numără majorarea salariilor medii și a pensiilor, micșorarea vîrstei de pensionare, indexarea pensiilor cel puțin de două ori pe an, asistență medicală și educație gratuită, respingerea reformei administrativ-teritoriale, politică externă echilibrată, neutralitatea și unificarea țării, interzicerea mișcărilor politice unioniste, protecția valorilor tradiționale, trecerea la o republică prezidențială.

Partidul Socialiștilor va continua să promoveze interesele cetățenilor republicii, ale fiecărei localități și ale țării în întregime.»- a menționat Zinaida Greceanîi.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă