PSRM

06 februarie 2019

Zinaida Greceanîi a vorbit despre programul PSRM cu locuitorii satelor Bogdănești, Tețcani, Slobozia-Șirăuți și Șirăuți din raionul Briceni.

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi a avut întrevederi astăzi, 6 februarie cu locuitorii satelor Bogdănești, Tețcani, Slobozia-Șirăuți și Șirăuți din raionul Briceni.

“Cu părere de rău, problemele care îi îngrijorează pe cetățenii noștri, sunt foarte multe. Și cele mai multe, sunt rezultatul nu doar a guvernării  unioniste care promovează o politică bolnavă și distructivă în ultimii 10 ani, dar și încercările lor eșuate de a face PR electoral prin așa-numitele proiecte sociale.

Am vorbit sătenilor despre faptul că, PSRM este singurul partid care are un program detaliat de relansare economică a Moldovei, bazat pe atragerea investițiilor străine atît din Vest, cît și din Est. Implementarea acestui program va conduce la restabilirea industriei țării, majorarea pensiilor pînă la 300 de euro și a salariilor pînă la 600 de euro, precum și la crearea unui sistem de învățămînt de stat gratuit și asistență medicală gratuită. De asemenea, am menționat că, programul PSRM, pentru circumscripția uninominală Nr.1 ține cont de recomandările locuitorilor din raioanele Briceni și Ocnița. Împreună vom reuși să îmbunătățim situația în țară și în fiecare casă!”, a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

 

 

 

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă