PSRM

22 noiembrie 2019

Zinaida Greceanîi: Prioritatea noastră este atragerea investițiilor, dezvoltarea economiei și protecția socială a oamenilor

”Republica Moldova se întorce plenar în Comunitatea Statelor Independente. Prioritatea noastră este atragerea investițiilor, dezvoltarea economiei și protecția socială a oamenilor”, a declarat Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, după finalizarea celei de-a 50-a ședințe aniversare a Adunării Interparlamentare a Țărilor membre ale Comunității Statelor Independente (AI CSI) care se desfășoară la Sankt Petersburg în Palatul Taurid.

La conferința de presă de totalizare, Zinaida Greceanîi a subliniat condițiile bune pe care statul nostru le oferă investitorilor, inclusiv acces la două importante pieți cum este cea a UE și CSI, precum și un cadru legislativ foarte atractiv. Președintele Parlamentului s-a referit la necesitatea protecției sociale reciproce a oamenilor și a salutat adoptarea legilor model în cadrul AI CSI.

”Popoarele noastre au nevoie să conlucreze și să comunice în continuare pentru că sunt legate de o prietenie seculară și o istorie comună, iar CSI este platforma care le oferă această posibilitate”, a declarat președintele Parlamentului.

Participanții la Adunarea Interparlamentară a Țărilor membre ale Comunității Statelor Independente (AI CSI) au examinat documentele pregătite de comisiile permanente și proiectul Planului de norme model de perspectivă în CSI pentru anii 2020-2022.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă