PSRM

29 iunie 2021

Zinaida Greceanîi: Datoria noastră este să fim demni de susținerea poporului

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, candidat din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor la alegerile parlamentare din 10 iulie, a vizitat astăzi localitățile Teleșeuca, Horodiște, Sudarca, Moșana și Briceni din raionul Dondușeni.

Întâi de toate, Zinaida Greceanîi le-a mulțumit oamenilor pentru faptul că, în pofida preocupărilor agricole, au onorat invitația la dialog.

”În toate aceste localități, pe care le-am vizitat astăzi, oamenii apreciază munca echipelor de primari sau consilieri ai PSRM. Au fost realizate proiecte de reparare a drumurilor și instituțiilor de învățământ, iluminare stradală, asigurare cu apă potabilă, susținere a familiilor în dificultate, etc. Nicio promisiune nu a rămas nerealizată!”, se arată într-o postare a Zinaidei Greceanîi făcută pe rețelele de socializare.

Printre primele, cele mai importante obiective care urmează a fi realizate aici în continuare sunt gazificarea totală, construcția sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare.

”Din discuții sincere, pline de înțelepciune ale oamenilor noștri simpli, am simțit o susținere puternică pentru Blocul Comuniștilor și Socialiștilor. Este datoria noastră să fim demni de această susținere și să asigurăm victoria Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, pentru că asta va însemna victoria poporului nostru”, a menționat Zinaida Greceanîi.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă