PSRM

05 decembrie 2019

Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia a 28 de ani de la crearea Brigăzii de poliţie cu Destinaţie Specială „Fulger”

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi a felicitat ofițerii, veteranii, subofițerii și angajaţii Brigăzii de poliţie cu Destinaţie Specială „Fulger”, cu ocazia a 28 de ani de la crearea acestei elite și le-a urat succes și victorii.

“Vă felicit pentru modul exemplar în care vă exercitați misiunea. Sunteți elita Ministerului de Interne care cu multă demnitate serviți țara, rămînînd un model de curaj și patriotism. Ați reușit cu dăruire și înalt profesionalism zilnic să faceți față unor situații dificile și riscante.

Vă mulțumesc pentru patriotism și sacrificiu cu care apărați ordinea şi liniștea publică, drepturile şi libertățile fundamentale ale cetățenilor. Nu vom uita niciodată jertfele pe care le faceți atunci cînd asigurați protecția instituțiilor fundamentale ale statului şi combateți actele de terorism.

Primiți expresia considerației mele foarte înalte pentru devotament și profesionalismul de care dați dovadă în misiunile încredințate.

Noi toți ne mîndrim cu ce faceți pentru Republica Moldova!”, a menționat Zinaida Greceanîi în mesajul său de felicitare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă