PSRM

11 iunie 2019

Zinaida Greceanîi – democraților: dragoste cu sila nu poate fi

„Dragoste cu sila nu poate fi. Tot ce se face sub presiune are doar efect opus”, a spus speakerul Parlamentului RM, președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi într-un interviu acordat postului Accent TV, la 11 iunie, comentînd încercările democraților de a impune oamenii să iubească și să respecte fosta guvernare.

Ea a menționat că, în loc să transmită puterea pe cale pașnică, fostul guvern încearcă „să preseze” fiecare consilier și primar care se expun în favoarea noii majorități parlamentare și a noului guvern. În consecință, în locul simpatizanților Partidului Democrat, în corturile din centrul orașului se află „unele bătrînele” care, din cîte se spune, nici apă nu primesc.

În același timp, crește valul de nemulțumiri provocate de acțiunile fostelor autorități în teritorii. Potrivit afirmațiilor Zinaidei Greceanîi, în susținerea noului parlament, a noului prim-ministru din Moldova, au fost recepționate deja cîteva sute de declarații din partea consilierilor locali, a primarilor, a diferitelor organizații obștești.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă