PSRM

11 aprilie 2018

Zinaida Greceanîi va participa la cea de-a 47-a ședință a AIP a CSI

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, va efectua o vizită, în zilele de 11-13 Aprilie, la Sankt Petersburg, pentru a participa la cea de-a 47-a ședință plenară a Adunării Interparlamentare a statelor-membre CSI.

Tema principală a ședinței AIP a CSI: ”Dialogul intercultural al statelor Comunitare: starea actuală, perspective și asigurarea normelor de drept”, dedicată Anului Culturii în cadrul Comunității Statelor Independente.

La ședința Adunării vor participa delegațiile parlamentare ale statelor – participanți ai AIP a CSI, care vor discuta proiectele modelelor de documente întocmite de către membrii comisiilor permanente și experți în procesul de legiferare.

În data de 12 Aprilie, Zinaida Greceanîi, va participa la cel de-al șaselea forum internațional ”Perspectiva economică Eurasiatică”, în cadrul căreia parlamentari și experți din statele-membre a Uniunii Economice Eurasiatice și țările CSI, vor discuta problemele legate de integrarea economică euroasiatică.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă