PSRM

01 martie 2022

Zinaida Greceanîi și Maxim Lebedinschi au discutat cu consilierii raionali PSRM din Briceni și Edineț situația privind refugiații

Astăzi, președintele fracțiunii parlamentare BCS, Zinaida Greceanîi, împreună cu membrul Comitetului Executiv al PSRM, Maxim Lebedinschi, au întreprins o vizită în raioanele Briceni și Edineț unde s-au întâlnit cu consilierii raionali din partea PSRM.

Subiectul discuției l-a constituit situația cu refugiații și oportunitatea de a întreprinde toate acțiunile posibile în vederea susținerii cetățenilor care au venit la noi după ajutor din țara vecină.

Zinaida Greceanîi a salutat faptul că reprezentanții PSRM din administrația publică locală au reacționat prompt la situația creată și s-au mobilizat în activitățile umanitare. Astfel, în ambele raioane au fost organizate centre temporare de plasare a refugiaților, asigurată mâncarea caldă, haine și medicamente, transport pentru deplasarea cetățenilor străini în direcția solicitată. Or, marea majoritate a refugiaților se află în tranzit pe teritoriul țării.

Președintele fracțiunii parlamentare BCS a menționat că PSRM va continua să coopereze activ cu autoritățile centrale și locale în vederea creării condițiilor necesare pentru refugiați și asigurarea lor cu cele necesare, oferindu-le sprijin la toate etapele de aflare pe teritoriul țării noastre.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă