PSRM

07 martie 2020

Zinaida Greceanîi și Irina Vlah au participat la caravana ”Din inimă în inimă” în cadrul căreia au felicitat mai bine de o mie de mame cu mulți copii din Găgăuzia

Comrat, 07 martie 2020 – Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi și bașkanul Găgăuziei Irina Vlah au participat la caravana de binefacere ”Din inimă în inimă” organizat de către  autoritățile găgăuze cu susținerea Președintelui țării Igor Dodon pentru familiile cu mulți copii din regiune.

În cea de-a treia zi a caravanei, speakerul și bașkanul au vizitat orașul Comrat, satele Congaz, Copceac și Cazaclia, precum și centrul raional Ceadîr-Lunga, felicitând peste o mie de mame care au trei și mai mulți copii, din autonomia găgăuză.

În numele Parlamentului și al său personal, Zinaida Greceanîi a exprimat recunoștință tututor mamelor cu mulți copii din Găgăuzia pentru curajul de a dărui viață și responsabilitatea de a avea grijă de copii și zi, și noapte, combinând această muncă grea cu activitatea profesională.

Președintele Parlamentului a felicitat toate mamele, bunicile și străbunicile din țara noastră cu ocazia apropiatei sărbători de 8 martie.

”Vă doresc ca focul din căminul Dumneavoastră să nu se stingă niciodată, iar în ochi să aveți doar lacrimi de bucurie și fericire pentru copii, nepoți și strănepoți. Viața lor e în mâinile Dumneavoastră, viața pe întreg Pământul e în mâinile Dumneavoastră”, a menționat Zinaida Greceanîi.

Irina Vlah a menționat eforturile autorităților țării și ale Găgăuziei inclusiv pentru susținerea familiilor, printre acestea fiind creșterea considerabilă a îndemnizațiilor pentru nașterea copilului, alimentarea gratuită în grădinițe și alte programe importante.

Mamele Găgăuziei și din întreaga țară au fost asigurate că Parlamentul Republicii Moldova, conducerea statului în general vor promova noi inițiative sociale care să contribui la creșterea calității vieții pentru toate familiile din Moldova.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă