PSRM

20 decembrie 2018

Zinaida Greceanîi se află într-o vizită de lucru în raionul Briceni

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi intreprinde o vizită de lucru în raionul Briceni, în perioada 20-23 decembrie. În cadrul vizitei de lucru din 20 decembrie, Zinaida Greceanîi a avut întrevederi cu locuitorii satelor Şirăuţi, Hlina și Coteala.

„Am avut discuții confidențiale despre viața oamenilor din aceste localități. Cei prezenți la discuții, au vorbit despre problemele cu care se confruntă și despre aspirațiile pentru viitor.

Majoritatea problemelor sătenilor noștri sunt consecințele guvernării euro-unioniste din ultimii 9 ani, împotriva căruia se pronunță Partidul Socialiștilor. Vorbim despre distrugerea agriculturii din cauza pierderii piețelor tradiționale, despre „optimizarea” grădinițelor, școlilor și a instituțiilor medicale, despre salariile și pensiile mici,insuficiente pentru un trai decent”, a scris Zinaida Greceanîi pe reșelele de socializare.

Doamna Greceanîi a discutat și despre cele 10 obiective prioritare ale Partidului Socialiștilor, susținute de zeci de mii de participanți la mitingul din 18 noiembrie.

„Soluționarea acestor sarcini ne va permite să facem față problemelor apăsătoare ale sătenilor.

Partidul Socialiștilor este mereu aproape de oameni. Împreună putem schimba viața spre bine! ”, a conchis Zinaida Greceanîi.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă