PSRM

08 decembrie 2018

Zinaida Greceanîi s-a întîlnit cu locuitorii raionului Briceni

În perioada 7-8 decembrie, președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi a avut o vizită de lucru în raionul Briceni. Zinaida Greceanîi a vizitat satele Larga, Medveja, Grimăncăuți, Groznița, Berlinți, Beleavinți și Balasinești.

Președintele PSRM s-a întîlnit cu locuitorii acestor sate, a discutat cu ei despre problemele cu care se confruntă ei personal, despre problemele localităților, precum și despre măsurile care trebuie luate pentru a îmbunătăți situația satelor și a crea condiții pentru o viață decentă a sătenilor.

Zinaida Greceanîi a spus că Partidul Socialiștilor se ocupă de dezvoltarea unui program complex pentru restabilirea și dezvoltarea economiei și îmbunătățirea vieții oamenilor. Președintele PSRM, a remarcat că, în timpul mitingului de protest al PSRM, care a adunat zeci de mii de oameni la Chișinău, pe 18 noiembrie, au fost adoptate 10 obiective prioritare ale socialiștilor, pe care PSRM intenționează să le realizeze. Printre aceste priorități se numără majorarea salariilor medii și a pensiilor, micșorarea vîrstei de pensionare, indexarea pensiilor cel puțin de două ori pe an, asistență medicală și educație gratuită, respingerea reformei administrativ-teritoriale, politică externă echilibrată, neutralitatea și unificarea țării, interzicerea mișcărilor politice unioniste, protecția valorilor tradiționale, republică prezidențială.

Zinaida Greceanîi a remarcat, că Partidul Socialiștilor este mereu aproape de oameni, aproape de popor. “Sunt convinsă, prin eforturi comune, împreună cu poporul, vom schimba situația din țară spre bine”,- a scris Zinaida Greceanîi pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă