PSRM

21 decembrie 2017

Zinaida Greceanîi: Principala problemă a Moldovei este guvernarea nelegitimă

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a făcut bilanțul anului 2017 în cadrul emisiunii ACCES DIRECT de la NTV- Moldova.

Zinaida Greceanîi a discutat despre activitatea parlamentului, inițiativele legislative ale Partidului Socialiștilor, politica bugetar-fiscală și bugetul pentru anul viitor, despre necesitatea dialogului cu partenerul strategic al Republicii Moldova – Federația Rusă, situația social-economică din țară și preferințele politice ale populației .

Potrivit Președintelui PSRM, principala problemă a Moldovei astăzi este guvernarea nelegitimă:

”Actualul guvern a arătat rezultate dezastruoase în toate direcțiile. În pofida declarațiilor victorioase ale autorităților, economia Moldovei este în continuă cădere. În loc de implementarea reformelor reale, autoritățile continuă să acumuleze împrumuturi din Occident, astfel majorând datoriile țării. Rezultatele negative se încearcă să fie ascunse după „lupta împotriva propagandei ruse” și remanierea oficialilor implicați în furtul miliardului.

Prin urmare, toate sondajele demonstrează un antirating ridicat al partidului de la guvernare și poziția de lider al Partidului Socialiștilor, care continuă să apere interesele cetățenilor simpli ai țării noastre. Oamenii se adresează la noi atunci când nimeni nu-i mai poate ajuta.

Vom apăra interesele locuitorilor republicii și vom crea condiții pentru dezvoltarea economiei naționale și în anul viitor. Până la începutul lunii martie, intenționăm să colectăm mai mult de un milion de semnături în sprijinul republicii prezidențiale. Considerăm că schimbarea formei de guvernare și victoria PSRM la alegerile parlamentare ne va permite să facem ordine în țară”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă