PSRM

19 decembrie 2017

Zinaida Greceanîi, Președinta PSRM – laureat al premiilor Tribuna – 2017

Președinta Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Zinaida Greceanîi, a devenit laureată a premiilor TRIBUNA-2017. Ea a ridicat Premiul „Pentru cel mai popular partid”.

„Eu cred că este un lucru semnificativ, fiindcă și toate sondajele sociologice demonstrează că PSRM în societate noastră moldovenească este cel mai vizibil partid, este cel mai văzut printre oameni. De aceea, cred că, este un fapt bine meritat. Noi nu am muncit, anul acesta, pentru careva ratinguri, careva premii, am muncit pentru oameni și asta o să continuăm să facem și după Anul Nou, cu mai mare ardoare”, a precizat socialista.

Zinaida Greceanîi a primit tradiţionala statuetă în formă de tribună, confecţionată manual la comanda specială a portalului nostru, o sticlă de vin TRIBUNA, un Almanah Politic şi o Enciclopedie politică (editate de compania de consultanţă şi promovare a imaginii Poliexpert şi www.tribuna.md), noul roman al lui Igor Volniţchi „40 de zile şi o clipă suspendată”, dar şi un card de discount de la partenerii noştri: restaurantele „La Taifas”, „Caravan” şi „Erik the red”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă