PSRM

25 noiembrie 2019

Zinaida Greceanîi: În satele și orașele Moldovei nu trebuie să fie loc de agresiune, iar dezvoltarea și prosperitatea trebuie să fie aici la ele acasă!

Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj cu prilejul Zilei mondiale a eliminării violenței împotriva femeii.

“Pe 25 noiembrie este marcată Ziua mondială a eliminării violenței împotriva femeii. Este un prilej de mobilizare a comunității internaționale în combaterea acestui fenomen regretabil, incompatibil cu societatea civilizată. Perpetuarea acestei probleme aduce suferință în familii, îngrădește șansele femeilor la valorificarea deplină a potențialului, împiedică dezvoltarea social-economică a comunităților.

De aceea, îndemn să acționăm la nivel național și local pentru a preveni și combate violența asupra femeilor și fetelor. Acasă, în public, în mediul online – trebuie să avem toleranță zero față de acest aspect rușinos al societății noastre și să învățăm același lucru pe copiii noștri.

În satele și orașele Moldovei nu trebuie să fie loc de agresiune, iar dezvoltarea și prosperitatea trebuie să fie aici la ele acasă!”, a menționat Zinaida Greceanîi în mesajul său.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă