PSRM

01 mai 2019

Zinaida Greceanîi: Fiecare persoană trebuie să aibă dreptul la muncă și un salariu decent

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi, a salutat participanții la Marșul și Mitingul pentru echitate socială, care au fost organizate de către Partidul Socialiștilor, în cinstea Zilei Internaționale a Solidarității Muncitorilor din 1 mai, la Chișinău.

Zinaida Greceanîi a remarcat că, multe dintre cerințele care au fost înaintate de către participanții primelor greve și demonstrații desfășurate în multe țări la sfîrșitul secolului al XIX-lea, rămîn actuale și astăzi.

“Timp de opt ani consecutiv, noi, socialiștii, ne adunăm la 1 mai, pentru a declara despre necesitatea respectării principiilor echității sociale în țara noastră. Considerăm că fiecare persoană trebuie să aibă dreptul la muncă și această muncă trebuie să fie remunerată cu un salariu decent.

Astăzi ne-am adunat pentru a spune încă o dată guvernării actuale (care încă nu a reușit să plece, dar va pleca): Nu! nedreptăților sociale!”, a spus președintele PSRM.

Zinaida Greceanîi a salutat participarea la miting a Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon și a reprezentanților Dumei de Stat a FR: Artem Turov din partea fracțiunii “Edinaia Rossia” și Oleg  Nilov din partea fracțiunii “Spravedlivaia Rossia”.

 

 

 

 

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă