PSRM

02 februarie 2018

Zinaida Greceanîi: Este necesar să se acorde sprijin de stat producătorilor autohtoni, care creează bogăția Republicii Moldova și a cetățenilor țării

Astăzi, 2 februarie, Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a vizitat expoziția „Fabricat în Moldova”.

Zinaida Greceanîi a menționat importanța unor astfel de expoziții, în care sunt prezentate produsele producătorilor moldoveni: ” Trebuie să promovăm propria producție pe piețele interne și externe. Cum ar fi: fructele, legumele, fructele de pădure, legumele și fructele conservate, sucurile naturale, vinurile, produsele animaliere.”

Zinaida Greceanîi a atras atenția asupra necesității susținerii de stat a producătorilor autohtoni, care creează bogăția Republicii Moldova și a cetățenilor țării.

”Parlamentul și guvernul ar trebui să acorde mai multă atenție creării condițiilor pentru sprijinirea producătorilor de bunuri din Republica Moldova, inclusiv în domeniul achizițiilor publice, în agricultură, în special în cazul întreprinderilor mici și mijlocii”, a spus conducătorul partidului.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă