PSRM

20 iulie 2020

Zinaida Greceanîi, despre haosul provocat de opoziție: ați demonstrat că nu vă interesează deloc activitatea Guvernului

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi a comentat haosul provocat astăzi în Parlament de către opoziție, prin faptul că aceștea nu sunt deloc interesați de acțiunile Guvernului Chicu. “Ceea ce ați făcut astăzi, ați demonstrat că nu vă interesează deloc activitatea Guvernului. Decizia de demiterea a guvernului se ia democratic, prin vot, după ce este audiat raportul”, a declarat președintele Legislativului după încheierea raportului primului ministru.

Pe tot parcursul prezentării raportului de activitate a Guvernului, opoziția a făcut scandal atît în plenul Parlamentului, cît și pe coridoare. La un moment dat, președintele Legislativului a fost nevoită să anunțe o pauză de jumătate de oră, după ce deputații au fost la un pas de a se lua la bătaie.

Moțiunea de cenzură a fost depusă de deputații PPDA și PAS, fiind susținută și de către deputații Pro Moldova și ai Partidului Șor. Socialiștii susțin că Alianța Haosului Sandu-Candu-Plaha-Șor are drept scop să apere Aeroportul Internațional Chișinău, dar și miliardele furate din sistemul bancar moldovenesc de către oligarhii fugari.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă