PSRM

27 septembrie 2019

Zinaida Greceanîi: Avem o echipă, avem un program, avem cunoștințe – suntem pregătiți să dezvoltăm capitala de nord

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut astăzi, o întrevedere cu alegătorii din municipiul Bălți, în cadrul căreia a prezentat candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al municipiului, Alexandr Nesterovschi și doi candidați la funcția de primari ai satelor Elizaveta și Sadovoe – Alexandru Tudor și Serghei Buzurnîi, precum și echipa sa de candidați pentru alegerile locale.

Zinaida Greceanîi a fost întîmpinată foarte călduros la Bălți – toți cei care au dorit să comunice cu Zinaida Greceanîi și-au făcut cu greu loc în sala Teatrului Vasile Alecsandri. Locuitorii din Bălți au ascultat cu interes informațiile despre candidații Partidului Socialiștilor și despre platforma lor electorală.

Președintele PSRM a menționat că fiecare candidat al partidului are o echipă întreagă de profesioniști, iar programele au fost elaborate de partid separat pentru fiecare localitate, inclusiv pentru Bălți și pentru satele care fac parte din componența municipiului.

„Nu suntem indiferenți de soarta municipiului Bălți. Avem o echipă, avem un program, avem cunoștințe – suntem pregătiți să dezvoltăm capitala de nord. Astăzi apelăm la încrederea dumneavoastră – pentru că doar împreună putem face față tuturor problemelor”, a spus Zinaida Greceanîi.

La întrevederea cu locuitorii din municipiu au participat și deputații în Parlamentul RM Bogdan Țîrdea și Vladimir Golovatiuc.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă