PSRM

10 iunie 2021

Zinaida Greceanîi are întrevederi cu locuitorii din Bălți și colectivele celor mai renumite întreprinderi ale țării

Președintele Parlamentului, candidat la funcția de deputat din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Zinaida Greceanîi se află astăzi într-o vizită în municipiul Bălți.

“Programul este complex și interesant – aici au loc întrevederi atât cu locuitorii, cât și cu angajații întreprinderilor de stat și private cunoscute datorită produselor răspândite în toată țara”, a menționat Zinaida Greceanîi.
Primele întâlniri au avut loc cu personalul filialei din Bălți a companiei Red-Nord, cu angajații Oficiului Poștal. Oamenii sunt interesați de situația politică și economică din țară și de problemele cu privire la păstrarea locurilor de muncă, majorarea salariilor și a pensiilor și îmbunătățirea condițiilor de muncă.

Zinaida Greceanîi a vorbit despre prioritățile activității Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, care va participa la alegerile parlamentare din 11 iunie. Ea a menționat că o atenție specială în Programul blocului este acordată dezvoltării regiunilor, susținerii producției, creării de locuri de muncă, protecției sociale a populației. Totodată, candidatul a subliniat că echipa de profesioniști a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor va putea face față tuturor problemelor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă