PSRM

27 decembrie 2017

Zinaida Greceanîi: Anul 2018 va fi decisiv pentru existența Moldovei pe harta lumii

Președintele Partidului Socialiștilor a făcut bilanțul anului 2017.

Zinaida Greceanîi a menționat că pentru fracțiunea Partidului Socialiștilor, cea mai mare fracțiune aleasă legitim de cetățenii Republicii Moldova în 2014, anul 2017 a fost un an politic foarte activ.

”Am înaintat zeci de inițiative din domeniul social, economic și juridic în parlament care vin să îmbunătățească viața cetățenilor, situația mediului de afaceri. Din păcate, nu am reușit să le realizăm pe toate. A fost un an dificil, pentru că cei care sunt la guvernare, nici nu pot să-i numesc o coaliție majoritară, deoarece din componența acesteia fac parte fracțiunile care nu au fost votate în 2014, au făcut tot posibilul, au utilizat toate instrumentele statului pentru a uzurpa puterea în țară „, a spus ea.

Greceanii a menționat că anul 2018 va fi dificil, pentru că acesta este un an electoral.

”Dar, în orice caz, cetățenii înțeleg că cei care sunt la guvernare astăzi trebuie să plece o dată pentru totdeauna. Anul 2018 va fi decisiv pentru Republica Moldova, pentru existența sa ulterioară pe harta lumii. Sperăm că cetățenii vor sta cot la cot și vor lupta pentru aceea ca Moldova să rămână un stat independent, suveran și neutru, astfel încât moldovenii să se simtă acasă în țara lor”, a adăugat liderul PSRM.

În concluzie, a urat tuturor cetățenilor la mulți ani, înțelepciune, pace în casă, bunăstare.

”Copiii să fie fericiți alături de părinții lor, alături de buneii lor, iar atunci vom fi siguri că Moldova va exista”, a conchis  Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă