PSRM

28 iunie 2015

Zinaida Greceanîi a votat pentru o viaţă mai confortabilă în Chişinău

Candidatul Partidului Socialiştilor pentru postul de primar general de Chişinău împărtăşeşte speranţa cetăţenilor la o viaţă mult mai confortabilă în municipiu după alegeri. O declaraţie în acest sens a fost făcută de Zinaida Greceanîi astăzi, imediat după votare.

După cum a menţionat Greceanîi, şi locuitorii Chişinăului, şi locuitorii suburbiilor nu mai doresc să audă declaraţii deşarte, ci doresc să vadă fapte concrete.

Candidatul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova şi-a exprimat speranţa că rezultatele turului doi al scrutinului vor deveni cunoscute mai devreme decît a fost la 14 iunie. “Cred că încă pînă la miezul nopţii, tabloul va deveni clar. De data aceasta sînt doar doi candidaţi şi nu este o listă atît de lungă, cum a fost în turul întîi şi care i-a încurcat pe toţi. De data aceasta este mult mai simplu”, a spus Zinaida Greceanîi.

Fiind întrebată despre rezultatul, pe care îl aşteaptă în rezultatul alegerilor, Greceanîi a răspuns simplu: “Cred în voinţa alegătorilor”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă