PSRM

23 august 2019

Zinaida Greceanîi a vorbit despre prioritățile activității parlamentului

Prioritățile activității parlamentului depind în primul rînd de prioritățile Guvernului, de programul pe care cabinetul de miniștri s-a angajat să-l îndeplinească. Acest lucru a fost declarat  de către președintele parlamentului, Zinaida Greceanîi în cadrul emisiunii „ Главный вопрос” de la postul de televiziune NTV-Moldova, într-un interviu acordat prezentatoarei Iulia Fedorova.

“Am format acest Guvern, l-am susținut și trebuie să lucrăm împreună”, a subliniat spicherul.

Zinaida Greceanîi a menționat că printre priorități se numără documentele principale ale țării – proiectele de politică bugetar-fiscală și buget pentru anul viitor.

„Toți așteaptă aceste documente, de ele va depinde și politica socială pe care o va prezenta Guvernul. În același timp cu bugetul, cabinetul de miniștri va face publice și prioritățile sale pe o perioadă de trei ani”, a declarat președintele parlamentului.

Potrivit doamnei Zinaida Greceanîi, una dintre priorități este și proiectul de reformă judiciară, care în prezent este pregătit de Guvern. Ea a menționat că la început proiectul va fi prezentat specialiștilor de profil și reprezentanților instituțiilor de stat.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă