PSRM

04 februarie 2017

Zinaida Greceanîi a vizitat raioanele Briceni şi Ocniţa

La 3 şi 4 februarie, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, a efectuat o vizită în raioanele Briceni şi Ocniţa – în cadrul vizitei prin raioane a Preşedintelui Moldovei, Igor Dodon.

„Comunicarea cu locuitorii Nordului republicii are o importanţă deosebită pentru noi, deoarece în această regiune trăiesc, în majoritatea lor, alegătorii noştri, cei care şi-au dat votul pentru candidatura preşedintelui Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, în cadrul scrutinului prezidenţial din 13 noiembrie.

Doar într-un astfel de dialog direct cu oamenii poţi face schimb de opinii, poţi discuta cele mai actuale probleme şi vedea cu ochii proprii reacţia cetăţenilor la ultimele iniţiative ale Preşedintelui.

Pentru mine, în postura mea de preşedinte al Partidului Socialiştilor, este important să înţeleg care este răspunsul alegătorilor 20170204-KP5A0232noştri faţă de acţiunile Partidului”, a scris pe o rețea de socializare Zinaida Greceanîi.

Potrivit preşedintelui partidului, este pentru prima dată, în ultimii cîţiva ani de zile, cînd preşedintele statului face o vizită în regiunile țării pentru a discuta deschis cu poporul.

„Oamenii aşteaptă o astfel de comunicare cu cei de la guvernare, care să se desfășoare nu doar înainte de alegeri, ci şi în viaţa de zi cu zi. Preşedintele intenţionează să facă aceste vizite frecvente – astfel ca, lunar, să poată comunica la direct cu locuitorii a cel puţin patru raioane”.

După o întîlnire şi o comunicare activă cu locuitorii r-lui Briceni, Preşedintele a menţionat că majoritatea dintre participanţii la ea s-au exprimat pentru referendumul privind extinderea împuternicirilor Preşedintelui Republicii Moldova. Mai mult ca atît, „lumea se pronunţă pentru alegeri parlamentare anticipate”, a menţionat şeful statului.

20170204-KP5A0090După vizita la Ocniţa, Igor Dodon a amintit că „raionul Ocniţa este administrat de către un reprezentant al Partidului Socialiştilor, al cărui lider am avut onoarea să fiu pînă nu demult. La acea etapă, prin eforturi comune, am reuşit să prevenim închiderea mai multor şcoli şi să rezolvăm mai multe probleme de ordin social-economic. Am convingerea că în situaţia actuală putem face mai multe”.

Zinaida Greceanîi a menţionat că „Partidul Socialiştilor susţine toate iniţiativele Preşedintelui Moldovei, deoarece Igor Dodon, care rămîne a fi un lider al PSRM, realizează promisiunile pe care le-a dat alegătorilor în perioada aflării sale în postul de preşedinte al Partidului. De aceea în programele acţiunilor noastre lipsesc careva contradicţii”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă