PSRM

26 februarie 2019

Zinaida Greceanîi a venit cu un mesaj de felicitare pentru Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, care este omagiată.

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi, a venit cu un mesaj de felicitare pentru Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, care este omagiată și i-a dorit sănătate de fier, bunăstare în familie și pace în suflet.

“Irina Vlah a demonstrat, că o femeie poate obține succes în toate domeniile. Capacitatea enormă de muncă, talentul de lider și omenia, îi permit dumneaei să reprezinte cu demnitate Găgăuzia nu doar în Republica Moldova, ci și la nivel internațional.

Eforturile pentru dezvoltarea autonomiei, depuse de Irina Vlah și realizările obținute în acest domeniu, condiționează un mare respect din partea locuitorilor  Găgăuziei. Astăzi, dumneaei se bucură de cea mai mare încredere din rîndul tuturor politicienilor din Găgăuzia.

Vreau să-i urez Irinei Vlah succese mari în activitățile orientate spre beneficiul Găgăuziei și a locuitorilor săi, precum și victorie decisivă la alegerile pentru  funcția de Bașcan al Găgăuziei, care va avea loc în luna mai curent”, a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă