PSRM

05 octombrie 2019

Zinaida Greceanîi a prezentat candidații PSRM în Sîngerei

Astăzi, președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu locuitorii din orașul și raionul Sîngerei.

La întrunire, Zinaida Greceanîi a prezentat candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al orașului Sîngerei, Tatiana Luca și echipa sa de candidați la funcția de primari și consilieri locali ai localităților din raionul Sîngerei.

În cadrul întrevederii, Zinaida Greceanîi a comunicat despre situația din țară și cele mai importante sarcini pe care le are de realizat Partidul Socialiștilor. Președintele PSRM a menționat cît de importantă va fi participarea cetățenilor la alegerile locale generale din 20 octombrie.

“Alegerile ne fac să răspundem la întrebarea: ce vrem de la autorități și dacă suntem pregătiți să trăim mai bine? Trebuie să abordăm în mod conștient alegerea candidaților, deoarece calitatea vieții noastre în următorii patru ani depinde de activitățile acestora. În spatele fiecărui candidat PSRM se află întreaga echipă a Partidului Socialiștilor, care va acorda suport în perioadele dificile. Suntem împreună, de aceea vom reuși!”, a declarat Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă