PSRM

21 noiembrie 2019

Zinaida Greceanîi a participat la ședința Consiliului AI CSI

Președintele Parlamentului Zinaida Grecenîi a participat la ședința Consiliului a Adunării Interparlamentare a Țărilor membre ale Comunității Statelor Independente (AI CSI). Membrii AI CSI au salutat fierbinte revenirea oficială a Republicii Moldova la lucrările reuniunii.

Valentina Matvienko, președintele Consiliului Federației al Adunării Federale a Rusiei, a mulțumit președintelui Parlamentului Republicii Moldova pentru implicare și activitate prodigioasă în consolidarea și dezvoltarea relațiilor interstatale și pe platforma AI CSI.

Oficialii au examinat raportul privind organizarea observatorilor la alegerile din țările membre CSI, rezultatele Conferinței pentru combaterea terorismului, informația despre ședința Adunării interparlamentare a tinerilor din CSI și au discutat despre organizarea conferinței internaționale Institutul alegerilor ca mecanism al legitimării puterii.

Membrii Consiliului AI CSI au discutat de asemenea proiectul planului de activități al Adunării Interparlamentare CSI dedicat la 75 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei 1941-1945. Oficialii au mai dezbătut planul de norme model în CSI pentru 2020-2022.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă