PSRM

23 aprilie 2019

Zinaida Greceanîi a organizat o întrevedere cu locuitorii din Lipcani

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi, a desfășurat astăzi, 23 aprilie, audiența cetățenilor în orașul Lipcani, raionul Briceni, privind problemele personale ale acestora. La audiență s-au înscris multe persoane, prin urmare, Zinaida Greceanîi, a organizat o întrevedere cu locuitorii din Lipcani.

„Oamenii s-au plîns de situația dificilă privind salariile, pensiile, s-a discutat despre subiecte ce vizează aprovizionarea cu apă și canalizarea, au povestit despre dificultățile cu care se confruntă zi de zi. Din păcate, în prezent, aceasta este situația în majoritatea localităților din republică – s-au acumulat prea multe probleme, tinerii pleacă, majoritatea care rămîn în țară sunt bătrînii – și aproape toți sunt singuri în fața problemelor sale.

Toate întrebările abordate în timpul audienței cetățenilor vor fi examinate de către experți și va fi luată o decizie cu privire la fiecare dintre acestea. Nu toate problemele vor fi soluționate imediat, este evident că multe dintre acestea au nevoie de timp, dar vom încerca să-i ajutăm pe toți, în limita posibilităților”, a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

 

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă