PSRM

30 ianuarie 2020

Zinaida Greceanîi a îndemnat politicienii să nu încerce să obțină dividende politice pe spatele oamenilor

Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi, a declarat că restanțele la salariu ale angajaților Întreprinderii de Stat Irigare Briceni vor fi lichidate în cel mai scurt timp.

Declarația doamnei Zinaida Greceanîi a fost provocată de discursul deputatului din partea Partidului Platforma DA Alexandr Slusari rostit în cadrul briefingului de astăzi, în care a cerut ca să fie plătite restanțele la salariu angajaților întreprinderii de stat din Briceni.

Zinaida Greceanîi a menționat că problemă privind restanțele la salariu a fost discutată ieri, în cadrul vizitei sale de lucru, la Briceni.

„Au fost făcute deja demersurile necesare, bani au fost identificați și în perioada imediat următoare oamenii vor primi salariile”, a spus Zinaida Greceanîi.

Ea a remarcat că cinci luni, cînd Maia Sandu a condus Guvernul nu s-a făcut nimic pentru soluționarea acestei probleme. În această perioadă s-au acumulat multe probleme și acum se găsesc soluții pentru fiecare caz în parte.

“Eu îndemn deputații să meargă în teritoriu și să discute cu oamenii, dar nu să încerce să obțină dividende politice pe spatele cetățenilor”, a conchis Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă