PSRM

18 aprilie 2020

Zinaida Greceanîi a felicitat creștinii ortodocși cu ocazia sărbătorilor pascale

Mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, președintelui Partidului Socialiștilor din RM Zinaida Greceanîi cu ocazia sărbătorilor pascale

Stimați concetățeni,

Vă felicit cu ocazia Sfintelor și Luminatelor sărbători de Paști și vă doresc să le petreceți în pace și armonie. Doresc celor bolnavi să se vindece, celor mîhniți să cunoască bucuria, celor fericiți – să păstreze această binecuvîntare și să o împartă cu alți creștini.

Trăim o perioadă a sărbătorilor de Paști cu totul diferită de cele pe care le-am avut vreodată. Însă scoaterea măsurilor de protecție, în situația actuală, ar fi pur și simplu iresponsabilă din partea autorităților. De aceea, Vă mulțumesc mult pentru că respectați regimul impus în localitățile Dumneavoastră care are scopul de a proteja oamenii și de a stopa răspîndirea virusului. Sunt sigură că vom reuși, cu eforturi comune, să depășim cît mai curînd criza pandemică și să revenim la viața obișnuită și la activitățile noastre cotidiene.

În pofida restricțiilor, suntem împreună și suntem aproape. Dumnezeu să ne păzească. Pace și lumină în sufletele și casele Dvs. Paște fericit!

Hristos a înviat!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă